Despre noi

Buna fetelor, speram ca acest blog sa v-a ajute sa descoperiti noi secrete in materie de frumusete, sanatate, monden, muzica etc. Noi dorim sa nu va lipseasca nimic. „Noi” suntem Camy si Iuly si vrem sa va cunoastem mai bine.

Camy:”Buna! Eu sunt Camy si ma ocup de muzica, sanatate, si de sentimentele vostre. In primul rand vreau sa ma prezint, ca sa stiti ce fel de om sunt. Sunt o fata ca oricare alta care ii place viata ei. Imi iubesc familia, unii prieteni si oamenii care ma respecta. Imi place sa ma distrez, sa am grija de mine, sa ma plimb si sa cunosc lumea. Pentru a afla mai multe despre mine puteti sa intrati pe blogul: http://ipinnkypromise.wordpress.com/.Va pup, si sper ca sa va multumesc intru totul! Si nu uita-ti! Oricine poate fi o diva!”

Iuly: „Hi, girls! In primul rand, vreau sa ma prezint : ma numesc Iuliana, dar prieteni imi spun Iuly. Impreuna vom descoperi totul despre frumusete, cum sa ne comportam si vom afla ce se mai intampla cu vedetele din toata lumea si impreuna cu prietena mea va vom prezenta povesti de viata si interviuri cu fete/femei din jurul nostru. Imi petrec timpul cu familia si prieteni pentru ca ii consider cei mai importanti in viata mea.  Sunt sigura ca o sa ne intelegm bine. XOXO.”

Ne puteti contacta la adresa de mail D_is for_diva@yahoo.com pentru sugestii, intrebari si pentru ce teme doriti sa abordam.

Despre disfordivaa

D is for DIVA

Lasă un comentariu

FEMEIA

Cel mai frumos lucru la un bărbat este femeia de lângă el. (Henry Kissinger)

Calendar…

mai 2024
L M M J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Despre ce scriem

De cate ori ne-ati vizitat

  • 20.942 hits

Pagini

Top Clicks

  • Niciunul