Salata cu mandarine si alune de padure

 

 O salata racoroasa, dar consistenta, cu un dressing dulce cu mustar si miere.
 
 Imagine
Timp de preparare

30 min

Dificultate

usor

Bucatarie
Internationala
 
Ingrediente
1 lingurita mustar boabe, 60ml ulei masline,50g miere, 30 ml otet, 100g alune de padure, 3 fire ceapa verde, 2 mandarine, 200g bacon, 1salata verde, 1/2 lingurita boia dulce, sare
 
Metoda de prepare
Intr-o tigaie incinsa prajeste fara ulei baconul pana cand se rumeneste si devine usor crocant. Scoate-l la scurs pe servetele de hartie si apoi taie-l marunt.

 Amesteca intr-un recipient cu capac otetul, mierea, uleiul, mustarul, boiaua si sare. Incide si scutura bien pana cand se omogenizeaza mierea.

Spala salata si rupe frunzele in bucatele. Curata mandarinele si fiecare felie in parte curat-o de coaja astfel incat sa iti ramana numai pulpa. Coaja este amara si va schimba gustul salatei.

Intr-un bol amesteca frunzele de salata, mandarinele, ceapa verde tocata marunt, baconul tocat si alunele de padure. Toarna deasupra dressing-ul  si mai amesteca o data.

Serveste salata cu felii de paine integrala prajite.

sursa:foodstory.ro

Anunțuri

Despre disfordivaa

D is for DIVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

FEMEIA

Cel mai frumos lucru la un bărbat este femeia de lângă el. (Henry Kissinger)

Calendar…

Mai 2012
L M M M V S D
« Apr   Iun »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Despre ce scriem

De cate ori ne-ati vizitat

  • 17,416 hits

Pagini

Follow us!

Eroare: Te rog asigură-te că contul Twitter este public.

Top Clicks

  • Niciunul
%d blogeri au apreciat asta: