Banane prajite

    Bananele prajite sunt foarte intalnite in gastronomia multor tari. In unele locuri sunt considerate desert, in altele aperitive sau garnituri. Diferenta este data de metoda de preparare.

Ingrediente
praf de usturoi, piper, 100 ml ulei, 4 banane
Metoda de prepare

Umple o oala cu apa si pune-o la fiert.

Adauga bananele intregi, fara a le curata de coaja. Lasa apa sa dea in clocot iar apoi redu putin focul. Ia bananele de pe foc dupa aproximativ 20 de minute (atunci cand coaja a devenit neagra). Ai grija sa nu le lasi foarte mult la fiert. Vor deveni prea moi pentru a mai putea fi prajite.

Lasa bananele la racit si scurge-le de apa ramasa.

Dupa racire, trebuie sa cureti bananele de coaja si sa le tai in felii groase de aproximativ 2 cm.

Pune bananele la prajit, intr-o tigaie in care in prealabil ai incins uleiul. Dupa aproximativ 3 minute, intoarce feliile pe cealalta parte.

Adauga praful de usturoi si piperul peste bananele prajite.

Timp de preparare

30 min

Dificultate

usor

Bucatarie

Internationala

Atentie: nu te speria de ideea de banane fierte din prima parte a retetei. La final vei obtine un preparat crocant la exterior si suculent in interior, asemanator la gust cu vinetele pane.

 

sursa:foodstory.ro

Anunțuri

Despre disfordivaa

D is for DIVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

FEMEIA

Cel mai frumos lucru la un bărbat este femeia de lângă el. (Henry Kissinger)

Calendar…

Aprilie 2012
L M M M V S D
« Mar   Mai »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Despre ce scriem

De cate ori ne-ati vizitat

  • 17,483 hits

Pagini

Follow us!

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Top Clicks

  • Niciunul
%d blogeri au apreciat asta: