Un „DA” regal

Ieri, a avut loc nunta regala a Printului Albert de Moanco si a Printesei Charlene de Monaco. Charlene Wittstock (inotatoare sud-africana) a fost condusa de tatal sau pe covorul rosu, la cateva minute dupa aparitia Printului Albert.

Rochia Printesei Charlene a fost creata de Giorgio Armani. La realizarea rochiei din matase de culoare fildesului au fost necesare 2.500 ore pentru broderia cu fir de platina si 40.000 de cristale Swarovski, 30.000 de pietre cu reflexe aurii si alte 20.000 de lacrimi de sidef. Trena rochiei a avut 20 de metri. Mireasa si-a strans parul la spate cu o coronita batuta in nestemate, imprumutata de la Printesa Caroline de Monaco.

Verighete din aur alb de 18 carate si platina au fost create de casa Cartier.

Slujba religioasa a fost oficiata in franceza si afrikaans, un omagiu adus tarii de origine a miresei, Africa de Sud.

La ceremonia religioasa au fost prezenti Nadia Comaneci impreuna cu sotul sau, Ilie Nastase cu Brigitte Sfat, dar si Principesa Margareta insotita de Principe.

Dupa ceremonie, cei doi au traversa apoi orasul intr-o masina de lux, comanda speciala, pana la biserica Sainte Devote, unde mireasa a depus buchetul.

Lacrimile au fost si ele prezente, Printesa fiind emotionata de o melodie pana la lacrimi.

Printesa Charlene si-a schimbat tinuta pentru banchet, optand pentru o rochie satinata mulata, cu volane in partea de jos si a renuntat la voal.

Emotionat si oarecum stangaci, Printul Albert a tinut un discurs in care, in loc sa-i declare miresei cat de mult o iubeste, mai mult a incercat sa-si scuze defectele.

Charlene, iti multumesc pentru ca m-ai suportat cu programul meu extrem de ocupat, ca mi-ai acceptat absentele, inconsecventele, manierismul.Tu esti o femeie minunata si, uneori, rabdatoare. Iti multumesc atat de mult pentru tot ce ai adus in viata mea, in vietile noastre, aici, in Monaco”, a spus Albert de Monaco.

Petrecerea a avut loc la Opera Garnier si pe terasele Cazinoului din Monte Carlo. De meniul compus din legume, peste si fructe de mare s-a ocupat celebrul bucatar Alain Ducasse, care are in total 19 stele Michellin. Tot el a pregatit inghetata de lapte cu mure, capsuni si fragi, precum si tortul de vanilie decorat cu doua mii de flori din zahar.

Cerul s-a luminat la miezul noptii, cand de pe 12 pontoane au fost lansate 4.000 de tone de artificii.

By Iuly.

Anunțuri

Despre disfordivaa

D is for DIVA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

FEMEIA

Cel mai frumos lucru la un bărbat este femeia de lângă el. (Henry Kissinger)

Calendar…

Iulie 2011
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Despre ce scriem

De cate ori ne-ati vizitat

  • 17,583 hits

Pagini

Follow us!

Eroare: Twitter nu a răspuns. Te rog așteaptă câteva minute și împrospătează această pagină.

Top Clicks

  • Niciunul
%d blogeri au apreciat asta: